Constructii civile si industriale

Anii de experienta in domeniu ne recomanda pentru profesionalismul, eficacitatea si gandirea noastra orientata catre nevoile clientului.

In calitate de firma de constructii specializata in realizarea de constructii civile, constructii industriale, demolari si servicii de amenajari interioare,  Bugaru Trans  se implica in proiecte ambitioase cu rezultate excelente.

Punem accent pe relatia cu clientii si furnizorii nostri pentru a crea si pentru a mentine relatii profesionale de durata si lucram in mod continuu la imbunatatirea personalului si a echipamentelor utilizate. Apeland la serviciile noastre veti beneficia de cele mai complexe solutii, adaptate specificului fiecarui proiect, astfel incat sa raspundem chiar si celor mai exigente cerinte din domeniu.

Detalii

Va oferim o gama variata de servicii ce tin de constructii civile pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune conditii. Scopul nostru este ca la finalul fiecarui proiect sa va oferim solutii pentru confortul necesar bunastarii dumneavoastra.

Suntem specializati in realizarea de finisaje interioare si exterioare, realizarea de fundatii si terasamante, dar si montarea si racordarea instalatiilor te tip electric, sanitar sau termic. In acest fel, acoperim toate aspectele necesare cladirilor moderne.

Implicarea si profesionalismul de care dam dovada ne-au permis sa obtinem rezultate de necontestat in domeniul constructiilor civile. Pentru realizarea acestora folosim de fiecare data materiale de inalta calitate si utilaje profesionale actuale.

   

  Lucrari executate:

  • Construire mini teren de sport si parc loc de joaca in satul Salcuta, judetul Dolj
  • Construire mini teren de sport in comuna Stoienesti, judetul Dolj
  • Reparatii si modernizare dispensar medical comuna Murgasi, judetul Dolj
  • Reabilitare, recompartimentare, modernizare si dotarea Caminului Cultural comuna Desa, judetul Dolj
  • Construire mini teren de sport comuna Perisor, judetul Dolj
  • Construire mini teren de sport Oras Filiasi, Sat Fratostita, judetul Dolj

   

  Lucrari in curs de finalizare:

  • Contruire Corb B Primaria Calopar, judetul Dolj
  • Reabilitare, modernizare si extindere scoala gimnaziala comuna Calopar, structura gimnaziala Salcuta
  • Construire gradinita in comuna Malu Mare, judetul Dolj